04/01/2024 04/01/2024 Σε μια σημαντική παρέμβαση για τα θέματα της πίστεως και για τον τρόπο με τον οποίο βάλλεται καθημερινά και από διάφορες ομάδες της κοινωνίας, προχώρησε ο Μητροπολίτης Σπάρτης κ. Ευστάθιος. Ορμούμενος από τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και προετοιμάζονται εναντίον των αξιών και των ηθών της οικογένειας ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι: “όσο και να...
04 Ιανουαρίου, 2024 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2024 - 12:44

Για τα θέματα πίστεως τοποθετήθηκε ο Μητροπολίτης Σπάρτης

Διαδώστε:
Για τα θέματα πίστεως τοποθετήθηκε ο Μητροπολίτης Σπάρτης

Σε μια σημαντική παρέμβαση για τα θέματα της πίστεως και για τον τρόπο με τον οποίο βάλλεται καθημερινά και από διάφορες ομάδες της κοινωνίας, προχώρησε ο Μητροπολίτης Σπάρτης κ. Ευστάθιος.

Ορμούμενος από τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και προετοιμάζονται εναντίον των αξιών και των ηθών της οικογένειας ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι: “όσο και να βάλλεται η Πίστη μας, όσο και να διώκεται η Εκκλησία και όσο κι αν κάποιοι επιχειρούν τον αποπροσανατολισμό της νεότητας, πάντα θα υπάρχουν ψυχές, που θα αγωνίζονται για τον Χριστό και την Ελλάδα αποτελώντας λαμπρούς οδοδείκτες”.

Στη συνέχεια, με αφορμή τέλεσης χειροτονίας , αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της ιερωσύνης, υπογραμμίζοντας ότι ο κληρικός θα πρέπει να διακρίνεται από βαθιά πίστη στο Θεό, ταπεινοφροσύνη και θυσιαστική αγάπη για το ποίμνιό του, για το οποίο θα πρέπει να προσεύχεται για τη σωτηρία του και να στέκεται διαρκώς κοντά του σε κάθε ανάγκη, σε χαρές και σε λύπες.

Διαβάστε επίσης: Η εις Πρεσβύτερον χειροτονία του π. Νικολάου Γεωργαντώνη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων