12/02/2020 12/02/2020 Τους νέους της Ιεράς Μητροπόλεως υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ στην πνευματική αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Γερωργίου Ν. Ιωνίας. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε με θερμά λόγια τα νέα παιδιά, που γι’ άλλη μία φορά ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμά του, δίνοντας εντυπωσιακό παρών. Στο πλαίσιο ανάγνωσης και ερμηνείας της...
12 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:42
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2020 - 17:26

Ο Μητροπολίτης Γαβριήλ υποδέχθηκε τους νέους της Ι.Μ.

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Γαβριήλ υποδέχθηκε τους νέους της Ι.Μ.

Τους νέους της Ιεράς Μητροπόλεως υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ στην πνευματική αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Γερωργίου Ν. Ιωνίας.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε με θερμά λόγια τα νέα παιδιά, που γι’ άλλη μία φορά ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμά του, δίνοντας εντυπωσιακό παρών.

Στο πλαίσιο ανάγνωσης και ερμηνείας της Καινής Διαθήκης, στο οποίο βασίζονται οι φετινές συνάξεις νέων, ο Σεβασμιώτατος, με αφορμή την είσοδο της Αγίας μας Εκκλησίας στην περίοδο του Τριωδίου αναφέρθηκε στην παραβολή του Τελώνου και του Φαρισαίου και στα βαθύτερα θεολογικά της νοήματα εκθειάζοντας τη μεγάλη της αρετή της ταπείνωσης.

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος, όπου οι συμμετέχοντες εξέφρασαν ποικίλα σχόλια για όσα αναφέρθηκαν, διατυπώνοντας προσωπικές σκέψεις και απόψεις σχετικές με το σήμερα.

Πριν την συνάντηση τελέσθηκε η ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου.

Η επόμενη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων