27/03/2022 27/03/2022 Το απόγευμα της Γ’ Κυριακής των Νηστειών, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλαμαριάς, τελέστηκε Αρχιερατικός Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου. Ρεπορταζ- Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης/ ope.gr Ομιλητής ήταν ο Γέρων Ελισαίος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: Άγιος Ιερώνυμος ο...
27 Μαρτίου, 2022 - 21:57
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2022 - 22:42

Καλαμαριά: Ομιλία Γέροντα Ελισαίου στον Κατανυκτικό Εσπερινό

Διαδώστε:
Καλαμαριά: Ομιλία Γέροντα Ελισαίου στον Κατανυκτικό Εσπερινό

Το απόγευμα της Γ’ Κυριακής των Νηστειών, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλαμαριάς, τελέστηκε Αρχιερατικός Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου.

Ρεπορταζ- Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης/ ope.gr

Ομιλητής ήταν ο Γέρων Ελισαίος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα:
Άγιος Ιερώνυμος ο Κρηνιώτης, ο Σιμωνοπετρίτης, ο ταπεινός, ο ελεήμων.

Πλήθος πιστών από νωρίς το απόγευμα, τηρουμένου του υγειονομικού πρωτοκόλλου, κατέκλυσε τον Μητροπολιτικό Ναό για να ωφεληθεί πνευματικά από την ομιλία,να λάβει την ευχή του Γέροντα Ελισαίου αλλά και να προσκύνηση το ιερό λείψανο του Αγίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου.

Ομιλία Γέροντα Ελισαίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων