23/05/2019 23/05/2019 Στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης θα βρεθεί τον προσεχή Οκτώβριο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος για τις μεγάλες εκδηλώσεις όσον αφορά στη συμπλήρωση 100 ετών από την απελευθέρωση της πόλης. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της εν λόγω Μητρόπολης, “Η Ιερά Μητρόπολις Ξάνθης και Περιθεωρίου ενημερώνει τον ευσεβή λαό της περιοχής...
23 Μαΐου, 2019 - 19:52

Στην Ι. Μ. Ξάνθης για τα Ελευθέρια ο Αρχιεπίσκοπος

Διαδώστε:
Στην Ι. Μ. Ξάνθης για τα Ελευθέρια ο Αρχιεπίσκοπος

Στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης θα βρεθεί τον προσεχή Οκτώβριο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος για τις μεγάλες εκδηλώσεις όσον αφορά στη συμπλήρωση 100 ετών από την απελευθέρωση της πόλης. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της εν λόγω Μητρόπολης, “Η Ιερά Μητρόπολις Ξάνθης και Περιθεωρίου ενημερώνει τον ευσεβή λαό της περιοχής μας ότι η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, σε σημερινή συνεδρία της της 162ης Συνοδικής Περιόδου για το μήνα Μάιο,  απεδέχθη το αίτημα της καθ´ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως και ενέκρινε την παρουσία του Μακαριωτάτου Προέδρου της Ιεράς Συνόδου, Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, ως και των Μελών Αυτής, στις επετειακές εόρτιες εκδηλώσεις για την Εκατονταετηρίδα των Ελευθερίων της Πόλεως Ξάνθης, εκ του Βουλγαρικού ζυγού την 3η και 4η  προσεχούς Οκτωβρίου 2019”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων