17/09/2018 11/10/2018 Ύμνο στις ευσεβείς μητέρες, έπλεξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας την Δευτέρα 17.9.2018, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Πατρών και τις ευχαρίστησε για την ανεκτίμητη προσφορά τους στην Εκκλησία και την Πατρίδα. Μεταξύ άλλων τόνισε: «Συνεχίστε αυτόν τον αγώνα, γιατί μαζί με τα παιδιά σας κρατάτε...
17 Σεπτεμβρίου, 2018 - 14:23
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 12:53

Ύμνος στις “ευσεβείς μητέρες” από τον Πατρών Χρυσόστομο

Διαδώστε:
Ύμνος στις “ευσεβείς μητέρες” από τον Πατρών Χρυσόστομο

Ύμνο στις ευσεβείς μητέρες, έπλεξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας την Δευτέρα 17.9.2018, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Πατρών και τις ευχαρίστησε για την ανεκτίμητη προσφορά τους στην Εκκλησία και την Πατρίδα.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Συνεχίστε αυτόν τον αγώνα, γιατί μαζί με τα παιδιά σας κρατάτε στην αγκαλιά σας ολόκληρη την κοινωνία .Τα παιδιά μας είναι δώρα Θεού. Η Αγία Σοφία μαζί με τα τέκνα της αγάπησε τον Θεό και γι’ αυτό προσεφέρθησαν εκουσίως και μαρτυρικά σε Αυτόν. Σήμερα η κοινωνία μας, η οποία παραπαίει πνευματικά και ηθικά, έχει ανάγκη από άγια στηρίγματα…».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων