19/02/2022 19/02/2022 Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, εύχεται στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης, κ. Χρύσανθο, που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Ο Άγιος Ανδρέας”, να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό την περιπέτεια της υγείας του και να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο τη διακονία του στην Αποστολική Εκκλησία των Πατρών. «Ο Επίσκοπος διακονεί για πολλά χρόνια με πολύ...
19 Φεβρουαρίου, 2022 - 11:40
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2022 - 11:36

Ευχές πολιτικών για ταχεία ανάρρωση στον Επίσκοπο Κερνίτσης Χρύσανθο

Διαδώστε:
Ευχές πολιτικών για ταχεία ανάρρωση στον Επίσκοπο Κερνίτσης Χρύσανθο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, εύχεται στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης, κ. Χρύσανθο, που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Ο Άγιος Ανδρέας”, να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό την περιπέτεια της υγείας του και να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο τη διακονία του στην Αποστολική Εκκλησία των Πατρών.

«Ο Επίσκοπος διακονεί για πολλά χρόνια με πολύ μεγάλη πιστότητα, υπομονή, ταπείνωση και ζήλο την Εκκλησία μας προσφέροντας πολύ σημαντικό και θεάρεστο έργο προς όφελος όλου του πατραϊκού λαού», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπονάνος.

Στο μεταξύ τις ευχές του για την πορεία της υγείας του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρύσανθου έδωσε και ο βουλευτής Αχαΐας Ιάσων Φωτήλας, τόσο μέσω ανάρτησης του στα social media, όσο και με τηλ. επικοινωνία που είχε με τον ίδιο.

“Tις πιο θερμές ευχές μου στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης, κ. Xρύσανθο, για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα αρχιερατικά και ποιμαντικά του καθήκοντα.

Γνωρίζοντας τη δύναμη του χαρακτήρα και της πίστης που τον διακατέχει, είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα είναι πάλι κοντά μας”.

Πηγή: www.thebest.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων