08/11/2021 08/11/2021 Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στις 16:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η τελετή ενθρόνισης του Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Γρηγορίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περιστερίου. Ο Σεβασμιώτατος μαζί με τους άλλους τέσσερις Μητροπολίτες που εξελέγησαν από την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στις 8 Οκτωβρίου (Λαγκαδά, Καστορίας, Κιλκισίου και Θήρας), θα βρεθεί αύριο...
08 Νοεμβρίου, 2021 - 11:50

Στις 14 Νοεμβρίου η ενθρόνιση του Μητροπολίτη Περιστερίου

Διαδώστε:
Στις 14 Νοεμβρίου η ενθρόνιση του Μητροπολίτη Περιστερίου

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στις 16:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η τελετή ενθρόνισης του Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Γρηγορίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περιστερίου.

Ο Σεβασμιώτατος μαζί με τους άλλους τέσσερις Μητροπολίτες που εξελέγησαν από την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στις 8 Οκτωβρίου (Λαγκαδά, Καστορίας, Κιλκισίου και Θήρας), θα βρεθεί αύριο ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας προκειμένου να δώσει τη νενομισμένη διαβεβαίωση.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των υγεινομικώνμ συνθηκών που επικρατούν από την πανδημία του κορωνοϊού ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος δεν θα παραστεί σε καμία από τις ενθρονίσεις και θα εκπροσωπηθεί από τους τοποτηρητές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων