10/07/2022 10/07/2022 Ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος υποδέχθηκε στην Ιερά Μητρόπολη την ομάδα Microgreens Magicgreens του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς, η οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα στο μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ νεανικής επιχειρηματικότητας που διεξάγεται από το JA Europe σε συνεργασία με το JA Εσθονίας, από τις 12 έως τις 14 Ιουλίου 2022 στο Ταλίν. Η ομάδα...
10 Ιουλίου, 2022 - 12:15
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2022 - 12:23

Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου υποδέχθηκε μαθητές του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου υποδέχθηκε μαθητές του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος υποδέχθηκε στην Ιερά Μητρόπολη την ομάδα Microgreens Magicgreens του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς, η οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα στο μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ νεανικής επιχειρηματικότητας που διεξάγεται από το JA Europe σε συνεργασία με το JA Εσθονίας, από τις 12 έως τις 14 Ιουλίου 2022 στο Ταλίν.

Η ομάδα διεκδικεί τον τίτλο της καλύτερης μαθητικής εικονικής επιχείρησης στην Ευρώπη με τον πύργο Microwonders, έναν πλήρως αυτοματοποιημένο θάλαμο καλλιέργειας και ανάπτυξης μικρολαχανικών φτιαγμένο από παλιούς πύργους υπολογιστών προς απόσυρση.

Ο Σεβασμιώτατος την Παρασκευή 8 Ιουλίου ευλόγησε τους μαθητές και τους καθηγητές τους, συζήτησε μαζί τους για την μεγάλη πρόκληση και παράλληλα, για την μεγάλη ευκαιρία του διαγωνισμού. Ακόμη προσέφερε σε όλους ένα κομποσκοίνι, ως ευλογία και πνευματική ενίσχυση κυρίως αυτές τις ημέρες, συμβουλεύοντάς τους να κάνουν θερμή προσευχή, με πίστη και εμπιστοσύνη στον Θεό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων