30/07/2023 30/07/2023 Ο Σεβασμιώτατος Mητροπολιτης Σύρου Δωρὀθεος Β΄ ιερούργησε  στο Καθολικό της πανηγυριζούσης παλαιφάτου Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, στα Αποίκια της Άνδρου, με την παρουσία του Δημάρχου Άνδρου κ. Δημ. Λοτσάρη, του διατελέσαντος Δημάρχου κ. Θεοδόση Σουσούδη, της Υπευθύνου της Πολιτικής Προστασίας Άνδρου και πολλών πιστών. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, η οικογένεια του αειμνήστου...
30 Ιουλίου, 2023 - 13:01
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2023 - 13:03

Άνδρος: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ι.Μ Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, στα Αποίκια

Διαδώστε:
Άνδρος: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ι.Μ Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, στα Αποίκια

Ο Σεβασμιώτατος Mητροπολιτης Σύρου Δωρὀθεος Β΄ ιερούργησε  στο Καθολικό της πανηγυριζούσης παλαιφάτου Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, στα Αποίκια της Άνδρου, με την παρουσία του Δημάρχου Άνδρου κ. Δημ. Λοτσάρη, του διατελέσαντος Δημάρχου κ. Θεοδόση Σουσούδη, της Υπευθύνου της Πολιτικής Προστασίας Άνδρου και πολλών πιστών.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, η οικογένεια του αειμνήστου Σεβαστοκράτορος, Δευτεροκτήτορος και εκ βάθρων ανακαινιστού της Μονής Ελευθέριου Πολέμη παρέθεσε στο Αρχονταρίκι της δοχή προς όλους τους παραστάντας και συνευχηθέντας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων