12/09/2019 12/09/2019 Ύστερα από σχετικό αίτημα, που υπέβαλε ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόεθος Β΄, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας της Ιεράς Μητροπόλεως με τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σύρου και προσέφερε φωτοτυπικό πολυμηχάνημα για τις υπηρεσιακές του ανάγκες. Το πολυμηχάνημα παρέλαβε ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος, Υπαστυνόμος Α΄...
12 Σεπτεμβρίου, 2019 - 16:16
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2019 - 16:27

Ένα φωτοτυπικό πολυμηχάνημα για τις ανάγκες της Αστυνομίας

Διαδώστε:
Ένα φωτοτυπικό πολυμηχάνημα για τις ανάγκες της Αστυνομίας

Ύστερα από σχετικό αίτημα, που υπέβαλε ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόεθος Β΄, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας της Ιεράς Μητροπόλεως με τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σύρου και προσέφερε φωτοτυπικό πολυμηχάνημα για τις υπηρεσιακές του ανάγκες.

Το πολυμηχάνημα παρέλαβε ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος, Υπαστυνόμος Α΄ κ. Παύλος Τσαουσίδης, με την παρουσία του Αστυνομικού Διοικητή Κυκλάδων και Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ για την προσφορά του.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων