04/08/2019 04/08/2019 Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ χοροστάτησε, την εσπέρα της Κυριακής 4ης Αυγούστου 2019, κατά την Ακολουθία της Μεγάλης Παρακλήσεως στον ιστορικό Ιερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου «των Ψαριανών» Ερμουπόλεως, παρουσία πλήθους πιστών, Σύριων και παρεπιδημούντων. Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, αφού υπεγράμμισε ότι οι Χριστιανοί εκφράζουν τη χαρά της προσμονής των εορτών...
04 Αυγούστου, 2019 - 22:28
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2019 - 22:35

Η αποψινή Παράκληση στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου «των Ψαριανών»

Διαδώστε:
Η αποψινή Παράκληση στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου «των Ψαριανών»

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ χοροστάτησε, την εσπέρα της Κυριακής 4ης Αυγούστου 2019, κατά την Ακολουθία της Μεγάλης Παρακλήσεως στον ιστορικό Ιερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου «των Ψαριανών» Ερμουπόλεως, παρουσία πλήθους πιστών, Σύριων και παρεπιδημούντων.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, αφού υπεγράμμισε ότι οι Χριστιανοί εκφράζουν τη χαρά της προσμονής των εορτών με προσευχητικές συνάξεις, όπως οι Παρακλήσεις εν αναμονή της μεγάλης εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, αναφέρθηκε στο λόγο της Παναγίας, κατά το Γάμο της Κανά «ό, τι αν λέγη υμίν ποιήσατε», και προέτρεψε τους παρισταμένους να τηρούν στη ζωή τους το λόγο και τις εντολές του Κυρίου.

Ευχαρίστησε και συνεχάρη τους Εφημερίους του Ναού, Αρχιμ. Αλέξανδρο Τσιουχάρη και Πρωτοπρ. Κωνσταντίνο Κοντό, για την πολυετή διακονία τους προς αυτόν, και ευχήθηκε στο πολυπληθές εκκλησίασμα για τη μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων