01/10/2019 01/10/2019 Στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συναντήθηκε, κατά την 1η Οκτωβρίου 2019, με την Υπεύθυνη του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως «ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΒΩΝΑ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ», που εκπέμπει στα 95,4 FM, κα Αργυρένια Παραμάνη, και τους συνεργάτες του Σταθμού, με τους οποίους συζήτησε τον προγραμματισμό της νέας...
01 Οκτωβρίου, 2019 - 22:41
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2019 - 22:15

Συνάντηση Σεβασμιωτάτου Σύρου με τους συνεργάτες του 95,4 FM

Διαδώστε:
Συνάντηση Σεβασμιωτάτου Σύρου με τους συνεργάτες του 95,4 FM

Στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συναντήθηκε, κατά την 1η Οκτωβρίου 2019, με την Υπεύθυνη του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως «ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΒΩΝΑ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ», που εκπέμπει στα 95,4 FM, κα Αργυρένια Παραμάνη, και τους συνεργάτες του Σταθμού, με τους οποίους συζήτησε τον προγραμματισμό της νέας ραδιοφωνικής χρονιάς, τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους και ευχήθηκε και άλλοι συνεργάτες να πλαισιώσουν την ιεραποστολική αυτή δράση της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τέλος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ για την τακτική σύνδεση του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητροπόλεως με το Πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων