01/09/2021 01/09/2021 Συγχαρητήριο μήνυμα απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, μετά την ανακοίνωση των φετινών αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, προς τους επιτυχόντες φοιτητές. Στο μήνυμα του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης αφού συνεχάρη με εγκάρδιες ευχές τους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ανέφερε μεταξύ άλλων, πως ο αγώνας τους δεν σταμάτησε εκεί, αλλά...
01 Σεπτεμβρίου, 2021 - 11:03
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2021 - 11:04

Σύρου σε επιτυχόντες: “Καμαρώνω για όλους σας!”

Διαδώστε:
Σύρου σε επιτυχόντες: “Καμαρώνω για όλους σας!”

Συγχαρητήριο μήνυμα απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, μετά την ανακοίνωση των φετινών αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, προς τους επιτυχόντες φοιτητές.

Στο μήνυμα του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης αφού συνεχάρη με εγκάρδιες ευχές τους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ανέφερε μεταξύ άλλων, πως ο αγώνας τους δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνεχίζεται μέχρι την ολοκλήρωση των σπουδών τους, την επαγγελματική τους αποκατάσταση και την ένταξή τους στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Επίσης τόνισε ότι ο ίδιος ως επίσκοπος και πνευματικός Πατέρας, θα βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά με ενδιαφέρον, αγάπη και προσευχή, έχοντας την πόρτα της καρδιάς του, αλλά και της Μητροπόλεως πάντα ανοιχτή.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων