19/10/2020 19/10/2020 Οι κάτοικοι των Τρικάλων πανηγύρισαν για δεύτερη φορά την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 τον Άγιο Αρσένιο Αρχιεπίσκοπο Ελασσώνος. Κατά την Ακολουθία του Όρθρου, στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος ο οποίος προεξήρχε και της Θείας Λειτουργίας. Τη διακονία του λόγου ανέλαβε Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αιδεσιμολογιώτατος...
19 Οκτωβρίου, 2020 - 14:59
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2020 - 14:11

Πανηγύρισαν τον Άγιο Αρσένιο Αρχιεπίσκοπο Ελασσώνος στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Πανηγύρισαν τον Άγιο Αρσένιο Αρχιεπίσκοπο Ελασσώνος στα Τρίκαλα

Οι κάτοικοι των Τρικάλων πανηγύρισαν για δεύτερη φορά την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 τον Άγιο Αρσένιο Αρχιεπίσκοπο Ελασσώνος. Κατά την Ακολουθία του Όρθρου, στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος ο οποίος προεξήρχε και της Θείας Λειτουργίας.

Τη διακονία του λόγου ανέλαβε Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Γραδούλας ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία στον βίο του Αγίου Αρσενίου Ελασσώνος. Ευχήθηκε δε καταλλήλως για τη συμπλήρωση είκοσι ενός ετών ιερατικής διακονίας στον Αμπελώνα του Κυρίου του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων