21/01/2020 21/01/2020 Την εβδομάδα που μάς πέρασε, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος, συνοδευόμενος από τους ιεροκήρυκες Αρχιμ. Χριστόδουλο Καλιόγλου και Αρχιμ. Ιωακείμ Σωτηρόπουλο, καθώς και τον Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου π. Αθανάσιο Μελισσάρη κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως, μετέβησαν στην Κωνσταντινούπολη και επισκέφθηκαν τον Οικουμενικό Θρόνο, για να ευχηθούν επί το νέο έτος...
21 Ιανουαρίου, 2020 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2020 - 12:18

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Φωκίδος στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Φωκίδος στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Την εβδομάδα που μάς πέρασε, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος, συνοδευόμενος από τους ιεροκήρυκες Αρχιμ. Χριστόδουλο Καλιόγλου και Αρχιμ. Ιωακείμ Σωτηρόπουλο, καθώς και τον Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου π. Αθανάσιο Μελισσάρη κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως, μετέβησαν στην Κωνσταντινούπολη και επισκέφθηκαν τον Οικουμενικό Θρόνο, για να ευχηθούν επί το νέο έτος στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και να ζητήσουν τις πατρικές ευχές και ευλογίες για το 2020.

 

 

Την επόμενη ημέρα, ο Πρωτοσύγκελλος επισκέφθηκε συνοδευόμενος από τους ιεροκήρυκες της Μητροπόλεώς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο για να του ευχηθούν επί το νέο έτος και να ζητήσουν ομοίως τις πατρικές ευχές και ευλογίες του.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων