12/03/2020 12/03/2020 Εγκύκλιο Σημείωμα εξέδωσε η Ι.Μ. Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κατά την οποία ενημερώνει το ποίμνιό της ότι οι εκδηλώσεις μετατίθενται και θα πραγματοποιηθούν σε άλλη ημερομηνία. Συγκεκριμένα αναβάλλεται η εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην Εξωτερική Ιεραποστολή καθώς και η Εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ακόμα η Ι. Μ. ανακοινώνει ότι...
12 Μαρτίου, 2020 - 11:59
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2020 - 11:45

Κανονικά οι Ιερές Ακολουθίες στην Ι. Μ. Χίου

Διαδώστε:
Κανονικά οι Ιερές Ακολουθίες στην Ι. Μ. Χίου

Εγκύκλιο Σημείωμα εξέδωσε η Ι.Μ. Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κατά την οποία ενημερώνει το ποίμνιό της ότι οι εκδηλώσεις μετατίθενται και θα πραγματοποιηθούν σε άλλη ημερομηνία.

Συγκεκριμένα αναβάλλεται η εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην Εξωτερική Ιεραποστολή καθώς και η Εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ακόμα η Ι. Μ. ανακοινώνει ότι δε θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για τις 10 Απριλίου εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Εκκλ. Μουσικής και του Συλλόγου Ιεροψαλτών Χίου. Επιπλέον δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα της Σχολής Βυζαντινής Εκκλ. Μουσικής, των Κατηχητικών Σχολείων, των Σχολών Γονέων και των Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής καθώς και η Ιερατική Σύναξη.

Τέλος η Ι.Μ. Χίου, Ψαρών και Οινουσσών τονίζει ότι οι Ιερές Ακολουθίες θα τελούνται κανονικά.  

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων