21/10/2022 21/10/2022 Διακόσιοι πενήντα νέοι και νέες επιτυχόντες σε πρόσφατο διαγωνισμό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ορκίστηκαν Συνοριοφύλακες σήμερα 21 Οκτωβρίου 2022 στο Διδυμότειχο και την Αλεξανδρούπολη, για τις αντίστοιχες Αστυνομικές Διευθύνσεις. Συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου οι προσληφθέντες για την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδος ορκίστηκαν από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ....
21 Οκτωβρίου, 2022 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2022 - 19:37

Ορκωμοσία Συνοριοφυλάκων από τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου

Διαδώστε:
Ορκωμοσία Συνοριοφυλάκων από τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου

Διακόσιοι πενήντα νέοι και νέες επιτυχόντες σε πρόσφατο διαγωνισμό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ορκίστηκαν Συνοριοφύλακες σήμερα 21 Οκτωβρίου 2022 στο Διδυμότειχο και την Αλεξανδρούπολη, για τις αντίστοιχες Αστυνομικές Διευθύνσεις.

Συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου οι προσληφθέντες για την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδος ορκίστηκαν από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό, παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντού Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Στρατηγού Πασχάλη Συριτούδη.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσορίζοντας τους νέους Συνοριοφύλακες, αφού τους συνεχάρη για την επιτυχία τους, τόνισε ότι «η αποστολή σας για την φύλαξη των συνόρων της Πατρίδας είναι υπόθεση ιερή, γι’ αυτό θα πρέπει να αξιολογήσετε υπεύθυνα αυτό που αναλαμβάνετε όχι ως επάγγελμα αλλά ως λειτούργημα και με πνεύμα θυσίας και συνέπειας να προσφέρετε τις υπηρεσίες».

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης συνέστησε στους προσληφθέντες, ότι διεκπεραιώνοντας τα καθήκοντά τους οφείλουν πρώτα να προασπίζονται τα σύνορα της Πατρίδας από κάθε είδους απειλή και παράνομη είσοδο και συγχρόνως να σέβονται την αξιοπρέπεια κάθε προσώπου, αδιακρίτως θρησκεύματος, γλώσσης και φυλής.

Οι 250 νέοι Συνοριοφύλακες θα εκπαιδευθούν το προσεχές διάστημα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Δοκιμών Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων