29/07/2020 29/07/2020 Την Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκε η εκταφή της μακαριστής Επισκοπομήτορος Μαριάνθης Τσακουμάκα, μητρός του αειμνήστου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κυρού Προκοπίου, προκειμένου τα λείψανά της να μεταφερθούν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, την προσεχή Κυριακή, 2 Αυγούστου 2020, στην Καβάλα όπου θα τελεσθεί το τριετές Μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Προκοπίου....
29 Ιουλίου, 2020 - 12:01

Τρισάγιο και εκταφή της μητρός του μακαριστού Μητροπολίτου Φιλίππων

Διαδώστε:
Τρισάγιο και εκταφή της μητρός του μακαριστού Μητροπολίτου Φιλίππων

Την Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκε η εκταφή της μακαριστής Επισκοπομήτορος Μαριάνθης Τσακουμάκα, μητρός του αειμνήστου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κυρού Προκοπίου, προκειμένου τα λείψανά της να μεταφερθούν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, την προσεχή Κυριακή, 2 Αυγούστου 2020, στην Καβάλα όπου θα τελεσθεί το τριετές Μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Προκοπίου.

Το εσπέρας της ίδια ημέρας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Διονύσιος μετέβη στο Α΄ Κοιμητήριο της Κορίνθου και στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Ζωοδόχου Πηγής όπου και τέλεσε, παρουσία της κ. Ειρήνης Τσακουμάκα, θυγατρός της αοιδίμου Επισκοπομήτορος και αδελφής του μακαριστού Προκοπίου, Νεκρώσιμο Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων