09/12/2021 09/12/2021 Σε κλίμα κατάνυξης, και τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πυργετού Τρικάλων την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου Ιερά Αγρυπνία με την ευκαιρία της πανηγύρεως της εορτής της Συλλήψεως της Αγίας Άννης, Μητρός της Υπεραγίας Θεοτόκου. Στην Ιερά Αγρυπνία προεξήρχε ο Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος,...
09 Δεκεμβρίου, 2021 - 20:38
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2021 - 20:39

Aγρυπνία Συλλήψεως της Αγίας Άννης στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Aγρυπνία Συλλήψεως της Αγίας Άννης στα Τρίκαλα

Σε κλίμα κατάνυξης, και τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πυργετού Τρικάλων την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου Ιερά Αγρυπνία με την ευκαιρία της πανηγύρεως της εορτής της Συλλήψεως της Αγίας Άννης, Μητρός της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Στην Ιερά Αγρυπνία προεξήρχε ο Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, πλασιούμενος από ιερείς της πόλης και των χωρίων.

Κατά τη διάρκεια της Αγρυπνίας τους ύμνους έψαλλε εκλεκτός Χορός, ενώ είχε τεθεί προς προσκύνηση η Ιερά Εικόνα της Αγίας Άννης που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων