20/05/2022 20/05/2022 Την Τιμία Κάρα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού υποδέχθηκε χθες το απόγευμα στα Προπύλαια του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου καί Πύλης κ. Χρυσόστομος.  Αμέσως μετά ακολούθησε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος ιερούργησε και στην Ιερά Αγρυπνία.  Σήμερα το πρωί, Παρασκευής...
20 Μαΐου, 2022 - 14:18
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2022 - 14:23

Η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παντελεήμονα στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παντελεήμονα στα Τρίκαλα

Την Τιμία Κάρα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού υποδέχθηκε χθες το απόγευμα στα Προπύλαια του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου καί Πύλης κ. Χρυσόστομος.

Αμέσως μετά ακολούθησε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος ιερούργησε και στην Ιερά Αγρυπνία.

Σήμερα το πρωί, Παρασκευής 20 Μαΐου 2022, μετά τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, εψάλη η ιερά παράκληση του Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού, ενώ το απόγευμα, στις 7, θα ψαλεί Εσπερινός και Ιερά Παράκλησις του Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων