23/10/2021 23/10/2021 Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Παλαιομοναστήρου Τρικάλων απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου. Τον Άγιο μετέφερε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Προκοπίου Πύλης Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Κλάδης. Με την άφιξη του Ιερού Λειψάνου...
23 Οκτωβρίου, 2021 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2021 - 21:31

Υποδοχή ι. Λειψάνου Αγίου Δημητρίου στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων

Διαδώστε:
Υποδοχή ι. Λειψάνου Αγίου Δημητρίου στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Παλαιομοναστήρου Τρικάλων απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου.

Τον Άγιο μετέφερε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Προκοπίου Πύλης Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Κλάδης.

Με την άφιξη του Ιερού Λειψάνου τελέσθηκε η επίσημος Δοξολογία και εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χοροστάτησε κατά τη διάρκεια του Εσπερινού συμπαραστατούμενος από ιερείς των χωρίων της περιφερείας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων