10/05/2023 10/05/2023 Εκοιμήθη στο Άγιον Όρος ο Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος, Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου. Ο μακαριστός Γέροντας είχε υποβάλει την  παραίτησή του για λόγους υγείας το 2020. Παρακολουθήστε ένα βίντεο από το αρχείο της pemptousia.gr με τον μακαριστό, πλέον, Γέροντα Χριστόδουλο σε παλαιότερη ομιλία του σε σύναξη νέων της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς για την άρρηκτη ενότητα...
10 Μαΐου, 2023 - 11:41
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2023 - 11:05

Μακαριστός Γέρων Χριστόδουλος: «Το σταυρικό φρόνημα στο βίο του οσίου Παϊσίου του Αγιορείτη»

Διαδώστε:
Μακαριστός Γέρων Χριστόδουλος: «Το σταυρικό φρόνημα στο βίο του οσίου Παϊσίου του Αγιορείτη»

Εκοιμήθη στο Άγιον Όρος ο Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος, Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου. Ο μακαριστός Γέροντας είχε υποβάλει την  παραίτησή του για λόγους υγείας το 2020.

Παρακολουθήστε ένα βίντεο από το αρχείο της pemptousia.gr με τον μακαριστό, πλέον, Γέροντα Χριστόδουλο σε παλαιότερη ομιλία του σε σύναξη νέων της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς για την άρρηκτη ενότητα του Σταυρού και της Ανάστασης στο βίο και την πολιτεία του οσίου Παϊσίου του Αγιορείτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων