21/02/2022 21/02/2022 Η ενεργειακή αναβάθμιση της Θεολογικής Σχολής Αθηνών υποστηρίζεται και από ιδιωτικές πρωτοβουλίες καθώς μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Κοσμητείας παρέδωσε την περασμένη Παρασκευή δωρεάν ηλεκτρολογικό εξοπλισμό. Συγκεκριμένα παρελήφθη υλικό που όχι απλά καλύπτει τις υπάρχουσες λειτουργικές ανάγκες του κτηριακού συγκροτήματος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, αλλά...
21 Φεβρουαρίου, 2022 - 14:46

Η Θεολογική Σχολή Αθηνών αναβαθμίζεται ενεργειακά

Διαδώστε:
Η Θεολογική Σχολή Αθηνών αναβαθμίζεται ενεργειακά

Η ενεργειακή αναβάθμιση της Θεολογικής Σχολής Αθηνών υποστηρίζεται και από ιδιωτικές πρωτοβουλίες καθώς μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Κοσμητείας παρέδωσε την περασμένη Παρασκευή δωρεάν ηλεκτρολογικό εξοπλισμό.

Συγκεκριμένα παρελήφθη υλικό που όχι απλά καλύπτει τις υπάρχουσες λειτουργικές ανάγκες του κτηριακού συγκροτήματος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, αλλά επιπλέον ποσότητες, που συνιστούν παρακαταθήκη για το μέλλον.

Πρόκειται για οικονομικούς λαμπτήρες LED μήκους 1.50, 1.20 και 0,60 εκ., μπαγιονέτ και προβολείς 200W, οι οποίοι πέραν της ενεργειακής αναβάθμισης, που προσφέρουν με την εξοικονόμηση ενέργειας, συνδράμουν στην λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του φωτισμού της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Το υλικό αυτό θα αντικαταστήσει τους υπάρχοντες ανενεργούς λαμπτήρες και θα φωτίσει κάθε σημείο της Σχολής και του περιβάλλοντος αυτής χώρου, που χρήζει σχετικής παρέμβασης για λόγους λειτουργίας και ασφαλείας.

Η νέα αυτή ενέργεια της Κοσμητείας, σε συνδυασμό με τη μόνωση, που εδώ και δύο μήνες πραγματοποιείται στην άνω εξωτερική επιφάνεια του κτηριακού συγκροτήματος, αναβαθμίζει ενεργειακά το κτήριο της Θεολογικής Σχολή Αθηνών και με την εφαρμογή φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών, το προσαρμόζει στις σύγχρονες περιβαλλοντολογικές απαιτήσεις.

“Η Κοσμητεία εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Geyer κ. Δημήτριο Κυριαζόπουλο, ο οποίος με την ευαισθησία που επέδειξε προβαίνοντας στην υλοποίηση της ανωτέρω ευγενικής δωρεάς κατέδειξε για άλλη μία φορά το αμέριστο ενδιαφέρον της εταιρείας για την προαγωγή της εκπαίδευσης και τη στήριξη δομών του Ελληνικού Κράτους”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Κοσμητείας. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων