09/02/2021 09/02/2021 Ο Οργανισμός Letshelp, μέσα στα πλαίσια οικονομικής βοήθειας φοιτητών, στηρίζει και φέτος τον Δήμο Λευκόνοικου, με μία (1) χορηγία, ύψους χιλίων (1.000) ευρώ, σε προπτυχιακούς φοιτητές με καταγωγή από το Λευκόνοικο, εις μνήμην των Κυριάκου και Παναγιώτας Πίττα, από το Λευκόνοικο Κύπρου, γονέων του Ιδρυτή του Οργανισμού, Σωτήρη Πίττα. Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να ενημερωθούν για τα κοινωνικοοικονομικά...
09 Φεβρουαρίου, 2021 - 16:22
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2021 - 15:50

Χορηγία ιδρύματος Letshelp για φοιτητή με καταγωγή από το Λευκόνοικο

Διαδώστε:
Χορηγία ιδρύματος Letshelp για φοιτητή με καταγωγή από το Λευκόνοικο

Ο Οργανισμός Letshelp, μέσα στα πλαίσια οικονομικής βοήθειας φοιτητών, στηρίζει και φέτος τον Δήμο Λευκόνοικου, με μία (1) χορηγία, ύψους χιλίων (1.000) ευρώ, σε προπτυχιακούς φοιτητές με καταγωγή από το Λευκόνοικο, εις μνήμην των Κυριάκου και Παναγιώτας Πίττα, από το Λευκόνοικο Κύπρου, γονέων του Ιδρυτή του Οργανισμού, Σωτήρη Πίττα.

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να ενημερωθούν για τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, όπως και για την αίτηση, μπορούν να αποταθούν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού:
www.letshelp.eu. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, όπως αποστείλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 08/03/21.

Ο Δήμος Λευκονοίκου εκφράζει τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του προς τον Οργανισμό Letshelp, και ιδιαιτέρως στον εξαίρετο νομικό, κ. Σωτήρη Πίττα από το Λευκόνοικο, όπως και στην ερίτιμη σύζυγό του, κ. Κωνσταντία Πίττα, για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους, και εύχεται το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν και άλλοι συνδημότες τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων