08/03/2023 08/03/2023 Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Μελβούρνης η Κυριακή της Ορθοδοξίας, κατά την οποία τιμάται ο θρίαμβος της Ορθοδοξίας και η Αναστήλωση των Ιερών Εικόνων. Επίκεντρο του εορτασμού αποτέλεσε ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος, στο Richmond, όπου ιερούργησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, πλαισιούμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δέρβης...
08 Μαρτίου, 2023 - 19:41
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2023 - 18:54

Κυριακή της Ορθοδοξίας στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Richmond Μελβούρνης

Διαδώστε:
Κυριακή της Ορθοδοξίας στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Richmond Μελβούρνης

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Μελβούρνης η Κυριακή της Ορθοδοξίας, κατά την οποία τιμάται ο θρίαμβος της Ορθοδοξίας και η Αναστήλωση των Ιερών Εικόνων.

Επίκεντρο του εορτασμού αποτέλεσε ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος, στο Richmond, όπου ιερούργησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, πλαισιούμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ και τον Ιερατικώς Προϊστάμενο, π. Εμμανουήλ Ιωαννίδη.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος κ. Κυριακός μετέφερε στο εκκλησίασμα τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ενώ κατόπιν πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση στων Ιερών Εικόνων.

Περισσότερες φωτογραφίες:

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων