11/01/2019 11/01/2019 Η Σχολή Γονέων του Επικοινωνιακού και Μορφωτικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης σας εύχεται ευλογημένο, ειρηνικό και δημιουργικό το νέο έτος και σας καλεί στην κοπή της Βασιλόπιτας, η οποία θα γίνει τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, Αλκιβιάδου 6, περιοχή Αγίας Αικατερίνης, απέναντι από την Πατριαρχική Ανώτατη Εκκλησιαστική...
11 Ιανουαρίου, 2019 - 10:11

«Ερημοπολίτες ή Ουρανοπολίτες;»

Διαδώστε:
«Ερημοπολίτες ή Ουρανοπολίτες;»

Η Σχολή Γονέων του Επικοινωνιακού και Μορφωτικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης σας εύχεται ευλογημένο, ειρηνικό και δημιουργικό το νέο έτος και σας καλεί στην κοπή της Βασιλόπιτας, η οποία θα γίνει τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, Αλκιβιάδου 6, περιοχή Αγίας Αικατερίνης, απέναντι από την Πατριαρχική Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα: Ερημοπολίτες ή Ουρανοπολίτες; Συντονιστής ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Πρόδρομος Ξενάκης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων