23/05/2024 24/05/2024 Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή ήταν επικεφαλής του κυβερνητικού κλιμακίου που επισκέφτηκε το Ηράκλειο Κρήτης και στο οποίο συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας Αθανάσιος Κυριαζής και ο βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης. Τα μέλη του κυβερνητικού κλιμακίου συνόδευσαν, σε όλες τις συναντήσεις τους, ο...
23 Μαΐου, 2024 - 18:34
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2024 - 15:44

Στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή ήταν επικεφαλής του κυβερνητικού κλιμακίου που επισκέφτηκε το Ηράκλειο Κρήτης και στο οποίο συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας Αθανάσιος Κυριαζής και ο βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης. Τα μέλη του κυβερνητικού κλιμακίου συνόδευσαν, σε όλες τις συναντήσεις τους, ο διευθυντής Περιφερειακής Εκπαίδευσης Κρήτης Μανόλης Καρτσωνάκης και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης.

Ο κύκλος των επαφών του κλιμακίου περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, την επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο.

Η Υφυπουργός Παιδείας συζήτησε με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης  για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της στο Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και τόνισε την αγαστή συνεργασία της Εκκλησίας με το Υπουργείο και με την Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων