05/01/2020 05/01/2020 Ετελέσθη, σήμερα, το πρωί, Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020, ο καθιερωμένος Αγιασμός της παραμονής των Θεοφανείων στην Ελληνορθόδοξη Κοινότητα της Λυών στη Γαλλία. Προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, ο οποίος χειροθέτησε, επίσης, έναν νέο Αναγνώστη. Ακολούθως, ετελέσθη ο Καθαγιασμός των Υδάτων στον Ροδανό ποταμό, έναν από τους δύο ποταμούς της πόλεως. Όπως διαπιστώνουμε απο τα...
05 Ιανουαρίου, 2020 - 19:21
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2020 - 20:23

ΛΥΩΝ: Μπήκε για τον Σταυρό στον Ροδανό ποταμό

Διαδώστε:
ΛΥΩΝ: Μπήκε για τον Σταυρό στον Ροδανό ποταμό

Ετελέσθη, σήμερα, το πρωί, Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020, ο καθιερωμένος Αγιασμός της παραμονής των Θεοφανείων στην Ελληνορθόδοξη Κοινότητα της Λυών στη Γαλλία. Προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, ο οποίος χειροθέτησε, επίσης, έναν νέο Αναγνώστη. Ακολούθως, ετελέσθη ο Καθαγιασμός των Υδάτων στον Ροδανό ποταμό, έναν από τους δύο ποταμούς της πόλεως. Όπως διαπιστώνουμε απο τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, ένα τολμηρός και ευλαβής πιστός, μπήκε στον ποταμό, έπιασε τον Σταυρό και πήρε τη μεγάλη ευλογία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων