21/09/2021 21/09/2021 Η προγραμματισμένη επίσκεψη του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής τον ερχόμενο Οκτώβριο βρέθηκε, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Τζίμι Κόκοτας με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο. Ο κ. Κόκοτας αναφέρθηκε επίσης και στις εκδηλώσεις με αφορμή της συμπλήρωσης εκατό χρόνων...
21 Σεπτεμβρίου, 2021 - 10:56
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2021 - 10:59

Η επίσκεψη του Παναγιωτάτου στις ΗΠΑ στο επίκεντρο

Διαδώστε:
Η επίσκεψη του Παναγιωτάτου στις ΗΠΑ στο επίκεντρο

Η προγραμματισμένη επίσκεψη του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής τον ερχόμενο Οκτώβριο βρέθηκε, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Τζίμι Κόκοτας με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο.

Ο κ. Κόκοτας αναφέρθηκε επίσης και στις εκδηλώσεις με αφορμή της συμπλήρωσης εκατό χρόνων από της ΑΧΕΠΑ, ενώ ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο και για τη στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές τον περασμένο Αύγουστο στην Ελλάδα.

“Ευχαριστούμε ειλικρινά τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο για τον γενναιόδωρο χρόνο που μας έδωσε να συζητήσουμε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος” δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Κόκοτας και πρόσθεσε “Η οικογένεια της ΑΧΕΠΑ εκτιμά τους στενούς δεσμούς που έχει με την Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τον Παναγιώτατο”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων