05/09/2023 05/09/2023 Ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης κ. Απόστολος θα προεξάρχει στο μνημόσυνο που θα τελεστεί για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της 11 Σεπτεμβρίου 2001 με αφορμή την 22η δεύτερη επέτειο. Η προσευχή για τα θύματα θα γίνει στον Εθνικό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν στη Νέα Υόρκη. Στο ναό σύμβολο που μετά την...
05 Σεπτεμβρίου, 2023 - 11:52
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2023 - 12:00

Νέα Υόρκη: Ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης θα τελέσει το μνημόσυνο για θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της 11 Σεπτεμβρίου

Διαδώστε:
Νέα Υόρκη: Ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης θα τελέσει το μνημόσυνο για θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της 11 Σεπτεμβρίου

Ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης κ. Απόστολος θα προεξάρχει στο μνημόσυνο που θα τελεστεί για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της 11 Σεπτεμβρίου 2001 με αφορμή την 22η δεύτερη επέτειο.

Η προσευχή για τα θύματα θα γίνει στον Εθνικό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν στη Νέα Υόρκη. Στο ναό σύμβολο που μετά την καταστροφή του συνέπεια της τρομοκρατικής ενέργειας στέκει εκ νέου εκεί για να δοξάζει τον Θεό και να θυμίζει σε όλους ότι η βία και η τρομοκρατία έχουν ολέθριες συνέπειες για τον άνθρωπο.

Το μνημόσυνο θα τελεστεί την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου με τον προϊστάμενο του ναού, Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου π. Ανδρέα Βυθούλκα, να απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή σε όσους μπορούν να παραστούν, ενώ καλεί επίσης όλους όσους δεν θα μπορέσουν να βρεθούν εκεί να ενώσουν τις προσευχές τους για την ανάπαυση των ψυχών των θυμάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων