22/03/2021 22/03/2021 “Εορτάζουμε φέτος την Κυριακή της Ορθοδοξίας από το Φανάρι, το Ιερό Κέντρο της Ορθοδοξίας” αναφέρει σε ανάρτησή σου για την Κυριακή της Ορθοδοξίας, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, ο οποίος βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη από την περασμένη Κυριακή 14 Μαρτίου και προσθέτει “Τιμώντας “εν εικονίσμασι” τον Κύριό μας, τιμούμε ταυτόχρονα και τους κατ’ εικόνα του ζώντος...
22 Μαρτίου, 2021 - 9:59
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2021 - 9:02

Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής από το Φανάρι

Διαδώστε:
Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής από το Φανάρι

“Εορτάζουμε φέτος την Κυριακή της Ορθοδοξίας από το Φανάρι, το Ιερό Κέντρο της Ορθοδοξίας” αναφέρει σε ανάρτησή σου για την Κυριακή της Ορθοδοξίας, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, ο οποίος βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη από την περασμένη Κυριακή 14 Μαρτίου και προσθέτει “Τιμώντας “εν εικονίσμασι” τον Κύριό μας, τιμούμε ταυτόχρονα και τους κατ’ εικόνα του ζώντος Θεού πλασθέντες συνανθρώπους μας”.

Ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε το Φανάρι προκειμένου να παραστεί στην ενθρόνιση του νεοεκλεγέντος Μητροπολίτη Γέροντος Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ του από Γαλλίας το περασμένο Σάββατο 20/3/2021. Τις προηγούμενες ο Σεβασμιώτατος, επισκέφθηκε τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη και συμμετείχε σε υποδοχές επίσημων προσκεκλημένων στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων