26/10/2018 26/10/2018 Στο μακρινό Μπέρι της Νοτίου Αυστραλίας εορτάστηκε η μνήμη του αγίου Δημητρίου. Πιο συγκεκριμένα ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Νίκανδρος, συνοδευόμενος από τον αρχιμανδρίτη π. Σιλουανό Φωτεινέα, μετέβησαν στην κωμόπολη Berri, τρεις ώρες μακριά από την Αδελαΐδα, για να συνεορτάσουν την πανήγυρη του ιερού ναού αγίου Δημητρίου αλλά και να συνευχηθούν, στον επί πολλά έτη εφημερεύοντα, π....
26 Οκτωβρίου, 2018 - 19:33
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2018 - 20:23

Στο μακρινό Berri της Νοτίου Αυστραλίας εόρτασαν τον Άγιο Δημήτριο

Διαδώστε:
Στο μακρινό Berri της Νοτίου Αυστραλίας εόρτασαν τον Άγιο Δημήτριο

Στο μακρινό Μπέρι της Νοτίου Αυστραλίας εορτάστηκε η μνήμη του αγίου Δημητρίου. Πιο συγκεκριμένα ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Νίκανδρος, συνοδευόμενος από τον αρχιμανδρίτη π. Σιλουανό Φωτεινέα, μετέβησαν στην κωμόπολη Berri, τρεις ώρες μακριά από την Αδελαΐδα, για να συνεορτάσουν την πανήγυρη του ιερού ναού αγίου Δημητρίου αλλά και να συνευχηθούν, στον επί πολλά έτη εφημερεύοντα, π. Δημήτριο Μωραΐτη.


Στην πανήγυρη συμμετείχαν και αρκετοί πιστοί εκδρομείς από την Αδελαΐδα.
Στο πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε, ως συνήθως, το εόρτιο γεύμα, το οποίο παρέθεσε η εορτάζουσα ενορία-Κοινότητα.

Πηγή fanarion.blogspot

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων