26/02/2024 26/02/2024 Ο Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Μελβούρνης, προεξήρχε, την Κυριακή του Τελώνου και Φαρισσαίου, της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο προάστιο North Altona της Μελβούρνης. Ο Θεοφιλέστατος πλαισιώθηκε από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Νικοπόλεως κ. Θεμιστοκλή, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, τον π. Δημήτριο Δρούγα και τον π. Δημήτριο Κατρινέι, Ιερατικώς Προϊστάμενο του...
26 Φεβρουαρίου, 2024 - 15:34
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2024 - 15:36

Ο Επίσκοπος Σωζοπόλεως στο προάστιο North Altona της Μελβούρνης

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Σωζοπόλεως στο προάστιο North Altona της Μελβούρνης

Ο Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Μελβούρνης, προεξήρχε, την Κυριακή του Τελώνου και Φαρισσαίου, της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο προάστιο North Altona της Μελβούρνης.

Ο Θεοφιλέστατος πλαισιώθηκε από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Νικοπόλεως κ. Θεμιστοκλή, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, τον π. Δημήτριο Δρούγα και τον π. Δημήτριο Κατρινέι, Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος κ. Κυριακός μίλησε καταλλήλως στο εκκλησίασμα, διαβιβάζοντας την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας και τις ευχές του για την έναρξη του Τριωδίου.

Πηγή: vema.au.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων