28/11/2019 28/11/2019 Στην σημερινή συνεδρίαση της στο Φανάρι, η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, υπό την προεδρεία της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου,  προέβη σε εκλογές βοηθών Επισκόπων για την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας. Οι χειροτονίες των νέων Επισκόπων θα τελεστούν υπό του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου ως εξής: Του Θεοφιλεστάτου εψηφισμένου Επισκόπου Μελόης κ....
28 Νοεμβρίου, 2019 - 18:44
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2019 - 18:45

Πότε θα γίνουν οι χειροτονίες των Βοηθών Επισκόπων στην Αυστραλία

Διαδώστε:
Πότε θα γίνουν οι χειροτονίες των Βοηθών Επισκόπων στην Αυστραλία

Στην σημερινή συνεδρίαση της στο Φανάρι, η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, υπό την προεδρεία της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου,  προέβη σε εκλογές βοηθών Επισκόπων για την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας.

Οι χειροτονίες των νέων Επισκόπων θα τελεστούν υπό του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου ως εξής:

Του Θεοφιλεστάτου εψηφισμένου Επισκόπου Μελόης κ. Ευαγρίου την ημέρα των Χριστουγέννων, 25η Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη.

Του Θεοφιλεστάτου εψηφισμένου Επισκόπου Κυανέων κ. Ελπιδίου την 18η Ιανουαρίου, εορτή των Αγίων Αθανασίου και Κυρίλλου, ημέρα Σάββατο.

Του Θεοφιλεστάτου εψηφισμένου Επισκόπου Σινώπης κ. Σιλουανού την 19η Ιανουαρίου, εορτή του Αγίου Μακαρίου του Μεγάλου, ημέρα Κυριακή, κατά την οποία άγει και τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος κ. Μακάριος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκλογή Βοηθών Επισκόπων για την Αρχιεπ. Αυστραλίας

Η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας για την εκλογή των νέων Επισκόπων

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων