16/05/2023 16/05/2023 Το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 16 Μαΐου 2023 ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, ο οποίος βρίσκεται στην Θεσσαλική πόλη κατόπιν προσκλήσεως του, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου και συμμετείχε στους εορτασμούς του Πολιούχου της Λάρισας, Αγίου Αχιλλίου του Θαυματουργού. Τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας, συνοδευόμενο από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου...
16 Μαΐου, 2023 - 14:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2023 - 14:11

Στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος

Διαδώστε:
Στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος

Το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 16 Μαΐου 2023 ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, ο οποίος βρίσκεται στην Θεσσαλική πόλη κατόπιν προσκλήσεως του, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου και συμμετείχε στους εορτασμούς του Πολιούχου της Λάρισας, Αγίου Αχιλλίου του Θαυματουργού.

Τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας, συνοδευόμενο από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, υποδέχθηκε ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος Γιώργος Φασούλας.

Ακολούθησε παρουσίαση των Ανώτατων Αξιωματικών και ενημέρωση για την αποστολή του Αρχηγείου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε η ανταλλαγή δώρων.

Να υπενθυμίσουμε ότι κατά την τετραήμερη επίσκεψη του στη Λάρισα, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα, ο Αρχιεπισκόπος Αυστραλίας κ. Μακάριος ανακηρύχθηκε σε  Επίτιμο Δημότη Δήμου Λαρισαίων.

    

ΠΗΓΗ: larissanet

Διαβάστε ακόμη:

Επίτιμος δημότης του Δήμου Λαρισαίων ο Αυστραλίας Μακάριος – Θερμή η υποδοχή του στο Δημαρχείο (ΦΩΤΟ& ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε πανηγυρική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Λάρισας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Λάρισα: Ο Αυστραλίας Μακάριος στην αρχαία Βασιλική του Αγίου Αχιλλίου (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων