19/03/2024 19/03/2024 Το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας διοργανώνει σεμινάρια προετοιμασίας Γάμου στο Σύδνεϋ, κατά το διήμερο της Δευτέρας και Τρίτης, 8 και 9 Απριλίου 2024. Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και προσφέρουν στα ζευγάρια τη δυνατότητα να κατανοήσουν και να εκτιμήσουν διάφορες σημαντικές πτυχές του έγγαμου βίου, οι οποίες έχουν θεμελιώδη ρόλο στην οικοδόμηση ενός...
19 Μαρτίου, 2024 - 14:36
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2024 - 14:47

Σύδνεϋ: Σεμινάρια προετοιμασίας Γάμου, από το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας

Διαδώστε:
Σύδνεϋ: Σεμινάρια προετοιμασίας Γάμου, από το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας

Το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας διοργανώνει σεμινάρια προετοιμασίας Γάμου στο Σύδνεϋ, κατά το διήμερο της Δευτέρας και Τρίτης, 8 και 9 Απριλίου 2024.

Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και προσφέρουν στα ζευγάρια τη δυνατότητα να κατανοήσουν και να εκτιμήσουν διάφορες σημαντικές πτυχές του έγγαμου βίου, οι οποίες έχουν θεμελιώδη ρόλο στην οικοδόμηση ενός ευτυχισμένου, υγιούς γάμου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε ηλεκτρονικά: gwccservices.org/marriage-seminars/, είτε επικοινωνώντας τηλεφωνικά με το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας: (02) 9516 2188, ή αποστέλλοντας e-mail: [email protected].

Φωτογραφία: Ραφαήλ Γεωργιάδης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων