05/02/2022 08/03/2022 Παρακολουθήσατε ζωντανά την ενθρόνιση του 77ου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγένιου από τον Ιερό Ναό Αγίου  Μηνά Ηρακλείου από την www.pemptousia.tv.  Στην ενθρόνιση η οποία τελείται παρουσία του Πρωθυπουργού , παραβρίσκονται εκπρόσωποι Εκκλησιών και Πατριαρχειών, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς επίσης  η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης,...
05 Φεβρουαρίου, 2022 - 11:46
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2022 - 16:26

Δείτε ζωντανά στην Pemptousia Tv την ενθρόνιση του Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Διαδώστε:
Δείτε ζωντανά στην Pemptousia Tv την ενθρόνιση του Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Παρακολουθήσατε ζωντανά την ενθρόνιση του 77ου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγένιου από τον Ιερό Ναό Αγίου  Μηνά Ηρακλείου από την www.pemptousia.tv. 

Στην ενθρόνιση η οποία τελείται παρουσία του Πρωθυπουργού , παραβρίσκονται εκπρόσωποι Εκκλησιών και Πατριαρχειών, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς επίσης  η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ τον ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί ο Γιάννης Ραγκούσης.

Στις ομιλίες τους σε γενικές γραμμές οι εκπρόσωποι των Εκκλησιών και των Πατριαρχείων ευχήθηκαν καλή και θεοδώρητη ποιμαντορία στον Αρχιεπίσκοπο ενώ αναφέρθηκαν στον σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει η Εκκλησία της Κρήτης.

Διαβάστε επίσης: Το μεσημέρι η ενθρόνιση του Αρχιεπισκόπου Κρήτης παρουσία του πρωθυπουργού –Το πρόγραμμα

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων