20/03/2020 20/03/2020 Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης επιθυμώντας να βοηθήσει και να συμπαρασταθεί στους δύσκολους καιρούς που διερχόμαστε υπό την απειλή της εξαπλώσεως του ιού του κορονοϊού και την αναστολή τέλεσης ιεροπραξιών σε όλη την ελληνική επικράτεια, εγκαινιάζει μία νέα ποιμαντική διακονία, την “ΓΡΑΜΜΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ”. Κατηρτισμένοι πνευματικοί θα βρίσκονται στη διάθεση όσων πιστών ζητήσουν τηλεφωνικώς αυτού του...
20 Μαρτίου, 2020 - 16:21

Τηλεφωνική γραμμή Πνευματικής Στήριξης από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Διαδώστε:
Τηλεφωνική γραμμή Πνευματικής Στήριξης από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης επιθυμώντας να βοηθήσει και να συμπαρασταθεί στους δύσκολους καιρούς που διερχόμαστε υπό την απειλή της εξαπλώσεως του ιού του κορονοϊού και την αναστολή τέλεσης ιεροπραξιών σε όλη την ελληνική επικράτεια, εγκαινιάζει μία νέα ποιμαντική διακονία, την “ΓΡΑΜΜΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ”. Κατηρτισμένοι πνευματικοί θα βρίσκονται στη διάθεση όσων πιστών ζητήσουν τηλεφωνικώς αυτού του ειδους την υποστήριξη.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ 20ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2020:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων