11/09/2023 11/09/2023 Βίντεο με τη διακονία της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας στο 25 Παγκόσμιο Προσκοπικό Jamboree, το οποίο έγινε στην Νότια Κορέα από 1-11 Αυγούστου 2023, αλλά και το έργο της Αγιογράφησης του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη Jeonju, δημοσιοποίησε η Ορθόδοξη Μητρόπολη Κορέας, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες στον δημιουργό κ. Παναγιώτη Κουσούλα από την Αμερική. Το...
11 Σεπτεμβρίου, 2023 - 20:33
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2023 - 20:16

Η Μητρόπολη Κορέας στο 25ο Παγκόσμιο Προσκοπικό Jamboree και η Αγιογράφηση Ναού στο Jeonju (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Κορέας στο 25ο Παγκόσμιο Προσκοπικό Jamboree και η Αγιογράφηση Ναού στο Jeonju (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο με τη διακονία της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας στο 25 Παγκόσμιο Προσκοπικό Jamboree, το οποίο έγινε στην Νότια Κορέα από 1-11 Αυγούστου 2023, αλλά και το έργο της Αγιογράφησης του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη Jeonju, δημοσιοποίησε η Ορθόδοξη Μητρόπολη Κορέας, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες στον δημιουργό κ. Παναγιώτη Κουσούλα από την Αμερική.

Το μεγάλο  σε έκταση και σημασία έργο της Αγιογράφησης του Ναού έγινε μέσα σε 20 μόνον εργάσιμες μέρες, για το οποίο ένας αγιογράφος, εάν εργαζόταν μόνος του, θα χρειαζόταν περίπου ένα χρόνο. Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και συνεργασίας της ομάδας των Αγιογράφων από την Ελλάδα μαζί με τους εθελοντές βοηθους από την Κορέα και την Ταϊβάν, υπό την γενική επίβλεψη και καθοδήγηση του γνωστού καθηγητή αγιογραφίας κ. Σώζου Γιαννούδη.

Δείτε το βίντεο:

Δείτ το βίντεο από το 25ο Παγκόσμιο Προσκοπικό Jamboree, στην Νότια Κορέα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων