10/01/2024 11/01/2024 Τη νέα Πρέσβυ της Ελλάδας στο Βέλγιο κυρία Σοφία Γραμματά δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας στην έδρα της Μητροπόλεως στις Βρυξέλλες, το πρωί της Τετάρτης 10ης Ιανουαρίου 2024. Η Πρέσβυς, λίγο μετά την ανάληψη των Πρεσβευτικών καθηκόντων της, θέλησε να υποβάλει τα σέβη της στον Μητροπολίτη Αθηναγόρα...
10 Ιανουαρίου, 2024 - 20:55
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2024 - 0:49

Η νέα Πρέσβυς της Ελλάδας στο Βέλγιο επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Αθηναγόρα

Διαδώστε:
Η νέα Πρέσβυς της Ελλάδας στο Βέλγιο επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Αθηναγόρα

Τη νέα Πρέσβυ της Ελλάδας στο Βέλγιο κυρία Σοφία Γραμματά δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας στην έδρα της Μητροπόλεως στις Βρυξέλλες, το πρωί της Τετάρτης 10ης Ιανουαρίου 2024.

Η Πρέσβυς, λίγο μετά την ανάληψη των Πρεσβευτικών καθηκόντων της, θέλησε να υποβάλει τα σέβη της στον Μητροπολίτη Αθηναγόρα και να λάβει την ευχή της τοπικής Εκκλησίας για την αίσια έκβαση της θητείας της.

Είχε παράλληλα την ευκαιρία να ενημερωθεί για την παρουσία των Ορθοδόξων στο Βέλγιο, και εξέφρασε την επιθυμία της συνέχειας της καλής συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Πρεσβείας και της Μητροπόλεως, για το καλό της Ομογένειας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας ευχαρίστησε την κυρία Πρέσβυ για την εθιμοτυπική της επίσκεψη και της ευχήθηκε καλή παραμονή και ευλογημένη θητεία για την προάσπιση των δικαίων της Ελλάδος στο κέντρο της Ευρώπης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων