29/04/2021 29/04/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ προεξήρχε σήμερα το πρωί της Θ. Λειτουργίας στον Ι. Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κουσκουτζουκίου, ενώ το βράδυ κατά την Ακολουθία των Αγίων Παθών χοροστάτησε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Χαλκηδόνος. Στην Ακολουθία των Παθών παρέστησαν επίσης η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη Ευγεν. κ. Γεωργία Σουλτανοπούλου και...
29 Απριλίου, 2021 - 22:26

Μεγάλη Πέμπτη στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκηδόνος

Διαδώστε:
Μεγάλη Πέμπτη στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκηδόνος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ προεξήρχε σήμερα το πρωί της Θ. Λειτουργίας στον Ι. Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κουσκουτζουκίου, ενώ το βράδυ κατά την Ακολουθία των Αγίων Παθών χοροστάτησε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Χαλκηδόνος.

Στην Ακολουθία των Παθών παρέστησαν επίσης η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη Ευγεν. κ. Γεωργία Σουλτανοπούλου και ο σύζυγός της, Πρέσβυς της Ελλάδος στο Λονδίνο Εξοχ. κ. Ιωάννης Ραπτάκης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων