23/04/2024 23/04/2024 Με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου της Γερμανικής Ομοσπονδίας κ. Φρανκ – Βάλτερ Σταϊνμάιερ στην Τουρκία, ο Πατριαρχικός Επίτροπος, Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος και ο Πανοσιολ. Διάκονος κ. Οικουμένιος, Υπογραμματεύς της Αγίας και Ιεράς Συνόδου εκπροσώπησαν, χθες, τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και το Οικουμενικό Πατριαρχείο στη δεξίωση που δόθηκε προς τιμήν του ως άνω...
23 Απριλίου, 2024 - 17:11
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2024 - 17:06

Ο Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων στη θερινή κατοικία της Γερμανικής Πρεσβείας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων στη θερινή κατοικία της Γερμανικής Πρεσβείας

Με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου της Γερμανικής Ομοσπονδίας κ. Φρανκ – Βάλτερ Σταϊνμάιερ στην Τουρκία, ο Πατριαρχικός Επίτροπος, Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος και ο Πανοσιολ. Διάκονος κ. Οικουμένιος, Υπογραμματεύς της Αγίας και Ιεράς Συνόδου εκπροσώπησαν, χθες, τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και το Οικουμενικό Πατριαρχείο στη δεξίωση που δόθηκε προς τιμήν του ως άνω Προέδρου στη θερινή κατοικία της Γερμανικής Πρεσβείας, στα Θεραπειά.

Παρόντες ήταν ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας κ. Μεχμέτ Νουρί Ερσόϊ, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Τουρκικής Κυβερνήσεως, ο τέως Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας κ. Αμπντουλλάχ Γκιούλ, ο Δήμαρχος της Πόλεως κ. Εκρέμ Ιμάμογλου, Πρέσβεις πολλών χωρών, κληρικοί άλλων δογμάτων, εφοπλιστές, έμποροι, άνθρωποι των γραμμάτων, και λοιποί προσκεκλημένοι.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων