25/04/2024 25/04/2024 Μετά από πρόσκληση του Διευθυντού κ. Βασιλείου Σπανού, της Υποδιευθύντριας κ. Θεοδώρας Ηλιοπούλου και των Δασκάλων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Οβρυάς Πατρών, ο Πατριαρχικός Επίτροπος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος συνδέθηκε διαδυκτιακά, στις 23 Απριλίου, με το ως άνω Σχολείο, ώστε να συνομιλήσει με τους μαθητές στο πλαίσιο του μαθήματος...
25 Απριλίου, 2024 - 17:51
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2024 - 17:14

Ο Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων σε διαδυκτιακή συνάντηση με δημοτικό σχολείο των Πατρών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων σε διαδυκτιακή συνάντηση με δημοτικό σχολείο των Πατρών

Μετά από πρόσκληση του Διευθυντού κ. Βασιλείου Σπανού, της Υποδιευθύντριας κ. Θεοδώρας Ηλιοπούλου και των Δασκάλων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Οβρυάς Πατρών, ο Πατριαρχικός Επίτροπος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος συνδέθηκε διαδυκτιακά, στις 23 Απριλίου, με το ως άνω Σχολείο, ώστε να συνομιλήσει με τους μαθητές στο πλαίσιο του μαθήματος της Βυζαντινής Ιστορίας.

Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε ερωτήσεις από τους μαθητές όσον αφορά το Οικουμενικό Πατριαρχείο, το πρόσωπο του Οικουμενικού Πατριάρχου, την ζωή, τα ήθη και τα έθιμα της Ρωμιοσύνης κ.α. Στο τέλος, ευχήθηκε σε όλους τους διδάσκοντες και τους μαθητές καλή Ανάσταση με κάθε ευλογία του Αναστάντος Χριστού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων