12/08/2021 12/08/2021 Μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στις δύσκολες ώρες, που περνάει η Ελλάδα, λόγω των πυρκαγιών, στέλνουν οι Eλληνικές κοινότητες, καθώς και οι πολιτιστικές, παιδαγωγικές και φιλανθρωπικές οργανώσεις που υπάγονται στη δικαιοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεως Μπουένος Άϊρες και Νοτίου Αμερικής. Στο μήνυμα τονίζεται, πως οι Ελληνορθόδοξοι της Νοτίου Αμερικής είναι, πνευματικώς, δίπλα στους πάσχοντες, καταδικάζεται οποιαδήποτε ενέργεια...
12 Αυγούστου, 2021 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2021 - 17:41

Οι Ελληνορθόδοξοι της Αργεντινής δίπλα στους πυρόπληκτους

Διαδώστε:
Οι Ελληνορθόδοξοι της Αργεντινής δίπλα στους πυρόπληκτους

Μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στις δύσκολες ώρες, που περνάει η Ελλάδα, λόγω των πυρκαγιών, στέλνουν οι Eλληνικές κοινότητες, καθώς και οι πολιτιστικές, παιδαγωγικές και φιλανθρωπικές οργανώσεις που υπάγονται στη δικαιοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεως Μπουένος Άϊρες και Νοτίου Αμερικής.

Στο μήνυμα τονίζεται, πως οι Ελληνορθόδοξοι της Νοτίου Αμερικής είναι, πνευματικώς, δίπλα στους πάσχοντες, καταδικάζεται οποιαδήποτε ενέργεια εμπρησμού, ενώ κλείνοντας γίνεται μνεία σε όλους εκείνους, που συνέβαλαν στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών.

Αναλυτικά, το κοινό μήνυμα των Ελληνικών κοινοτήτων και οργανώσεων της Νότιου Αμερικής αναφέρει:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων