03/11/2022 03/11/2022 Ο Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας συναντήθηκε σήμερα με τον Πανοσιολογιώτατο π. Αρχιμανδρίτη κ. Αλέξανδρο Λουκάτο, Προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Όσλο, στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Σουηδίας, στην Στοκχόλμη. Ο λόγος της αυθημερόν επίσκεψης του Αρχιμανδρίτη ήταν για να προμηθευθεί το απαραίτητο υλικό, για την τοποθέτηση τοιχογραφιών στο Ιερό Βήμα του Μητροπολιτικού Ναού...
03 Νοεμβρίου, 2022 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2022 - 17:18

Συνάντηση Μητροπολίτη Σουηδίας με τον Αρχιμανδρίτη π. Αλέξανδρο Λουκάτο

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Σουηδίας με τον Αρχιμανδρίτη π. Αλέξανδρο Λουκάτο

Ο Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας συναντήθηκε σήμερα με τον Πανοσιολογιώτατο π. Αρχιμανδρίτη κ. Αλέξανδρο Λουκάτο, Προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Όσλο, στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Σουηδίας, στην Στοκχόλμη.

Ο λόγος της αυθημερόν επίσκεψης του Αρχιμανδρίτη ήταν για να προμηθευθεί το απαραίτητο υλικό, για την τοποθέτηση τοιχογραφιών στο Ιερό Βήμα του Μητροπολιτικού Ναού Όσλο.

“Θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία αυτή στον π. Αλέξανδρο και τους εκλεκτούς συνεργάτες του!”, έγραψε χαρακτηριστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος πρόσθεσε: “Την ιστορική αυτή πρωτοβουλία θα καμαρώσουμε σύντομα από κοντά!”

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων