15/10/2018 15/10/2018 Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου επαναφέρε στην κανονικότητα τον κ. Φιλάρετο Ντενισάνκο, ως ιεράρχη, αλλά δεν τον αναγνωρίζει ακόμα ως Πατριάρχη δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Τελμησσού , Ιώβ, αντιπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιώβ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε χαρακτηριστικά: “Καθόσον γνωρίζω (ο κ. Φιλάρετος) είναι ο πρώην Μητροπολίτης Κιέβου”
15 Οκτωβρίου, 2018 - 9:23

Το Φανάρι δεν θεωρεί Πατριάρχη τον κ. Φιλάρετο

Διαδώστε:
Το Φανάρι δεν θεωρεί Πατριάρχη τον κ. Φιλάρετο

Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου επαναφέρε στην κανονικότητα τον κ. Φιλάρετο Ντενισάνκο, ως ιεράρχη, αλλά δεν τον αναγνωρίζει ακόμα ως Πατριάρχη δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Τελμησσού , Ιώβ, αντιπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιώβ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε χαρακτηριστικά: “Καθόσον γνωρίζω (ο κ. Φιλάρετος) είναι ο πρώην Μητροπολίτης Κιέβου”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων