18/01/2022 18/01/2022 Σε Επίτιμο Καθηγητή της Διαχείρισης του Περιβάλλοντος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου αναγορεύθηκε ομόφωνα ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαί0ς, κατόπιν σχετικής εισήγησης της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας. Όπως υπογραμμίζεται στην σχετική ανακοίνωση του Ε.Α.Π., με αυτή την ύψιστη ακαδημαϊκή διάκριση «επισημαίνεται η διεθνώς καταγραφείσα πολυετής και πολυσχιδής συνεισφορά του Πατριάρχη στην προστασία και αναβάθμιση...
18 Ιανουαρίου, 2022 - 21:56
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2022 - 23:53

Αναγόρευση Οικουμενικού Πατριάρχη σε Επίτιμο Καθηγητή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Διαδώστε:
Αναγόρευση Οικουμενικού Πατριάρχη σε Επίτιμο Καθηγητή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Σε Επίτιμο Καθηγητή της Διαχείρισης του Περιβάλλοντος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου αναγορεύθηκε ομόφωνα ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαί0ς, κατόπιν σχετικής εισήγησης της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.

Όπως υπογραμμίζεται στην σχετική ανακοίνωση του Ε.Α.Π., με αυτή την ύψιστη ακαδημαϊκή διάκριση «επισημαίνεται η διεθνώς καταγραφείσα πολυετής και πολυσχιδής συνεισφορά του Πατριάρχη στην προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος». Η τελετή αναγόρευσης έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, ημερομηνία που συμπίπτει με την παγκόσμια ημέρα κατά της ερημοποίησης και της ξηρασίας του πλανήτη, στο Ζάππειο Μέγαρο της Αθήνας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου αναφέρει τα εξής:

Ο Πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, κατόπιν σχετικής εισήγησης της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, αποφάσισε ομοφώνως και ενθέρμως όπως απονείμει τον τίτλο του Επίτιμου Καθηγητή της Διαχείρισης του Περιβάλλοντος στον Παναγιώτατον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Η απόδοση του τίτλου του Επίτιμου Καθηγητή αποτελεί την ύψιστη ακαδημαϊκή διάκριση και με αυτήν επισημαίνεται η διεθνώς καταγραφείσα πολυετής και πολυσχιδής συνεισφορά του Πατριάρχη στην προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

Η τελετή αναγόρευσης έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, ημερομηνία που συμπίπτει με την παγκόσμια ημέρα κατά της ερημοποίησης και της ξηρασίας του πλανήτη, στο Ζάππειο Μέγαρο της Αθήνας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων