02/03/2023 02/03/2023 Εν μέσω του τραγικού γεγονότος του δυστυχήματος των Τεμπών και του εθνικού πένθους αναβάλλονται εν ευθέτω χρόνω τα εγκαίνια της έκθεσης «ΙΜΒΡΟΣ η Ομηρική Παιπαλόεσσα» τα οποία επρόκειτο να γίνουν προς τιμήν της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου σε συνδιοργάνωση της Εστίας Νέας Σμύρνης και του Συλλόγου Ιμβρίων στο μέγαρο της Εστίας Νέας Σμύρνης...
02 Μαρτίου, 2023 - 11:40
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2023 - 11:45

Αναβάλλονται τα εγκαίνια της έκθεσης: «ΙΜΒΡΟΣ η Ομηρική Παιπαλόεσσα»

Διαδώστε:
Αναβάλλονται τα εγκαίνια της έκθεσης: «ΙΜΒΡΟΣ η Ομηρική Παιπαλόεσσα»

Εν μέσω του τραγικού γεγονότος του δυστυχήματος των Τεμπών και του εθνικού πένθους αναβάλλονται εν ευθέτω χρόνω τα εγκαίνια της έκθεσης «ΙΜΒΡΟΣ η Ομηρική Παιπαλόεσσα» τα οποία επρόκειτο να γίνουν προς τιμήν της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου σε συνδιοργάνωση της Εστίας Νέας Σμύρνης και του Συλλόγου Ιμβρίων στο μέγαρο της Εστίας Νέας Σμύρνης την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 και ώρα 19.00.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος εξέφρασε την βαθύτατη οδύνη του για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα προσευχήθηκε εντόνως όπως ο Πανάγαθος Θεός αναπαύσει τις ψυχές των θυμάτων και ενισχύσει τους οικογένειες τους, καθώς επίσης να βοηθήσει για την ταχεία αποκατάσταση της υγείας των τραυματιών. Επίσης, προσευχήθηκε και για την ανάπαυση των ψυχών όλων των κατά καιρούς θυμάτων στην περιοχή των Τεμπών.

Διαβάστε επίσης: 

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων