25/04/2022 25/04/2022 Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κόβεντρι τελέσθηκε η Ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελιτηνής κ. Μαξίμου, και με την συμμετοχή των Πρωτοπρεσβυτέρων κ. Χρήστου Στεφάνου, κ. Θεοδώρου Πολυβίου και του Οικονόμου κ. Νικολάου – Λουκά Καραφυλλίδη. Συμφώνως προς το εκκλησιαστικό τυπικό, το Ευαγγέλιο του Εσπερινού αναγνώσθηκε σε πολλές γλώσσες, μεταξύ...
25 Απριλίου, 2022 - 12:06
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2022 - 12:22

Ανάσταση και Εσπερινός της Αγάπης στο Κόβεντρι της Αγγλίας

Διαδώστε:
Ανάσταση και Εσπερινός της Αγάπης στο Κόβεντρι της Αγγλίας

Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κόβεντρι τελέσθηκε η Ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελιτηνής κ. Μαξίμου, και με την συμμετοχή των Πρωτοπρεσβυτέρων κ. Χρήστου Στεφάνου, κ. Θεοδώρου Πολυβίου και του Οικονόμου κ. Νικολάου – Λουκά Καραφυλλίδη.

Συμφώνως προς το εκκλησιαστικό τυπικό, το Ευαγγέλιο του Εσπερινού αναγνώσθηκε σε πολλές γλώσσες, μεταξύ των οποίων και σε διάφορες ελληνικές διαλέκτους όπως η Ποντιακή και η Τσακωνική.

 

Ανάσταση στο Κόβεντρι

Πανηγυρικά ετελέσθη η Ακολουθία της Αναστάσεως και η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κόβεντρι, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελιτηνής κ. Μαξίμου.

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ο Θεοφιλέστατος ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Λουκά Μπέρμιγχαμ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων