27/06/2023 27/06/2023 Τελέσθηκε η πανήγυρις του εορτάζοντος Ι. Ναού Αγ. Αντωνίου του Μεγάλου και Ιωάννου του Βαπτιστού στο Holloway του Λονδίνου, το Σάββατο 24 Ιουνίου. Της πανηγύρεως προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος. Συλλειτούργησαν κληρικοί της ευρύτερης περιοχής του Λονδίνου. Τον Θεοφιλέστατο προσφώνησε ο κ. Παράσχος Αναστασιάδης, ευχαριστώντας τον για την επίσκεψή του στην πανήγυρη του...
27 Ιουνίου, 2023 - 11:02
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2023 - 11:07

Η Πανήγυρις του Αγ. Ιωάννου στο Holloway του Λονδίνου

Διαδώστε:
Η Πανήγυρις του Αγ. Ιωάννου στο Holloway του Λονδίνου

Τελέσθηκε η πανήγυρις του εορτάζοντος Ι. Ναού Αγ. Αντωνίου του Μεγάλου και Ιωάννου του Βαπτιστού στο Holloway του Λονδίνου, το Σάββατο 24 Ιουνίου.

Της πανηγύρεως προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος. Συλλειτούργησαν κληρικοί της ευρύτερης περιοχής του Λονδίνου.

Τον Θεοφιλέστατο προσφώνησε ο κ. Παράσχος Αναστασιάδης, ευχαριστώντας τον για την επίσκεψή του στην πανήγυρη του Ναού και προσφέροντάς του εκ της Κοινότητος δώρο ένα επιγονάτιο.

Συμπροσευχόμενος εκ του ιερού βήματος παρέστη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος.

Ο Επίσκοπος Μελιτηνής ευχαρίστησε την Κοινότητα για την φιλοξενία και μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα.

Ακολούθησε γεύμα στην αίθουσα του Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων